Adele a început să ia din nou proporții? Artista se răsfață în Sardinia cu iubitul ei, Rich Paul


De o săptămână încoace, cea mai iubită cântăreață din Marea Britanie se relaxează în sudul Italiei, cu plimbări cu iahtul și bunătăți de tot felul.


Fericirea a pus stăpânire pe Adele (34 de ani). Dar și relaxarea. Acea relaxare care vine odată cu o relație așezată, în care partenerii au trecut de perioada de cunoaștere și își acomodează stilul de viață în funcție de celălalt. Și, din câte vede, Adele traversează fix acea perioadă, alături de iubitul său, Rich Paul (40 de ani), celebrul agent NBA.

Cei doi se află în vacanță în sudul Italiei, în Sardinia, unde se răsfață făcând plajă, plimbându-se cu iahtul și savurând acel „dolce farniente“. Și, desigur, în acest concediu mediteranean, cuplul s-a delectat cu brunch-uri VIP, cu cocktail-uri servite la bordul iahtului, dar și cu un meniu local bogat în pește, fructe de mare, pizza și paste.

Privind mai atent la silueta lui Adele, am spune că i-au cam plăcut pastele, nu neapărat în aceste zile de vacanță, căci după ce s-a chinuit să aibă o talie de viespe și un chip cu osatura la vedere, acum o vedem ușor mai împlinită și chiar cu un început de gușă.

Per total, Adele încă n-a pierdut prea mult teren în fața poftelor și credem că ar putea rezolva ușor cu câteva salate și ceva mai mult înot. Mai problematic este că, deși paparazzi au fost pe urmele lor în toate aceste zile, nu au suprins niciun gest de tandrețe între ea și Rich Paul – chiar dacă pe inelarul cântăreței apare un soi de verighetă purtată peste un inel statement.

Să fi trecut atât de repede fiorii îndrăgostirii? Sau, conștienți fiind de prezența fotografilor, n-au vrut să le ofere „material“ pentru presă?

FOTO: Profimedia

  • Adele a început să ia din nou proporții? Artista se răsfață în Sardinia cu iubitul ei, Rich Paul

related posts

Modifică setările cookies