Adele, mai slabă ca niciodată! Cum a fost surprinsă artista alături de iubitul său


Adele, una dintre cele mai iubite cântărețe din lume, nu mai arată deloc ca atunci când a devenit cunoscută. A slăbit mai bine de 30 de kilograme și este total schimbată acum, iar ultima sa apariție i-a uimit de-a dreptul pe fani. Cum s-a afișat cântăreața alături de iubitul său!

Tag-uri: #Adele #Rich Paul

Recent, cântăreața și iubitul său, Rich Paul, s-au fotografiat alături de comediantul Kevin Hart și soția sa, Eniko, în timp ce se aflau la un eveniment exclusivist în Statele Unite, organizat de marca de ceasuri de lux Audemars Piguet.

La fel ca iubitul ei și prietenii lor, Adele a ales să poarte la eveniment o ținută complet negră, accesorizată cu un clutch din piele.

De asemenea, celebra artistă pare să poarte un inel pe mâna stângă, fapt ce alimentează încă o dată zvonurile că s-ar fi căsătorit în secret cu iubitul său.

Adele, despre relația cu Rich Paul

Adele și iubitul său se înțeleg de minune și au planuri mari de viitor împreună. Într-un interviu acordat pentru ELLE, vedeta a vorbit cât se poate de sincer și deschis despre dorința ei de a se căsători cu Rich: „Nu am fost niciodată îndrăgostită așa. Sunt obsedată de el”, a spus ea la momentul respectiv.

În luna mai, anul acesta, cei doi au cumpărat fostul conac din Beverly Hills al lui Sylvester Stallone cu suma de 42 de milioane de lire sterline.

Sursă foto: Getty

  • Adele, mai slabă ca niciodată! Cum a fost surprinsă artista alături de iubitul său

related posts

Modifică setările cookies