Adele și Simon Konecki s-au înțeles în privința copilului și a pensiei alimentare la doi ani de la divorț


La doi ani după ce au depus actele de divorț, cântăreața Adele și fostul soț, Simon Konecki, au căzut la învoială în legătură cu viitorul relației lor.


Adele și Simon Konecki au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește custodia fiului lor, Angelo (8 ani). Conform documentelor obținute de TMZ, foștii soți vor avea custodie comună și vor încerca să petreacă timp egal cu copilul lor.

Totodată, Adele și Simon Konecki au decis să nu emită pretenții financiare unul de la celălalt. Astfel, niciunul nu va plăti pensie alimentară, ci se va descurca singur cu întreținerea copilului. În ciuda faptului că au venituri disproporționate, amândoi stau bine din punct de vedere financiar. 

Simon Konecki (46 de ani) este CEO-ul unei organizații caritabile și are o avere estimată de 2 milioane de dolari. Adele (32 de ani) a strâns din muzică aproape 190 de milioane de dolari.

Cei doi foști soți au fost împreună 7 ani. Imediat după divorț, Adele a început o nouă viață și a slăbit enorm. 

La sfârșitul anului 2019 s-a zvonit că Adele are un nou iubit, în persoana raperului Skepta. Artista a negat și a confirmat că este tot singură.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

  • Adele și Simon Konecki s-au înțeles în privința copilului și a pensiei alimentare la doi ani de la divorț

related posts

Modifică setările cookies