Adele, tunsă bărbătește. Cum arată imaginea care a devenit virală pe rețelele sociale


O fotografie în care Adele apare tunsă bărbătește a devenit virală pe rețelele sociale recent. Fanii artistei au rămas fără cuvinte când au văzut-o.


O imagine în care cântăreața Adele apare tunsă bărbătește a făcut înconjurul internetului în ultimele zile. Fotografia, care a fost publicată pe rețelele sociale precum Twitter sau Instagram, i-a surprins pe fanii artistei.

Fotografia, însă, nu este una reală. Artista nu și-a făcut această schimbare radicală de look, cu toate că în această perioadă majoritatea recurg la o astfel de schimbare în contextul în care sunt nevoiți să stea în casă pentru o perioadă mai lungă de timp și nu au acces la saloanele de înfrumusețare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEY_REILLY (@hey_reilly) on

 

Imaginea a fost editată de un personaj cunoscut peste ocean,  Hey Reilly, a cărei meserie este aceea de a edita fotografii cu artiști și personalități importante în situații mai puțin obișnuite.  

Cu această fotografie publicată, Hey Reilly, a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor. Unii dintre ei au crezut că este reală, în timp ce alții au crezut că schimbarea de look face parte noul proiect muzical pe care artista îl va lansa în septembrie. 

Sursa foto: Getty Images/ Instagram

Vezi și:Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"

related posts

Modifică setările cookies