Adele, transformare uluitoare pentru Vogue. A dezvăluit, în sfârșit, cum a reușit să slăbească 45 kg


Fanii lui Adele sunt în extaz: cântăreața britanică urmează să lanseze un album nou, după o pauză de 6 ani, iar promovarea este una intensă. A început în forță, cu o apariție spectaculoasă pe coperta Vogue. 

Tag-uri: #Adele #Vogue

Este un moment unic, pentru că, pentru prima oară în istorie, ediția din Marea Britanie și cea din Statele Unite au același personaj pe copertă. Pe Adele! Și nu oricum, ci cu o transformare uluitoare.

Este primul pictorial al lui Adele de când a slăbit 45 de kilograme și, de asemenea, primul ei interviu în ultimii 5 ani. Așa că artista se bucură de toată atenția! Nici nu s-ar putea altfel, pentru că arată absolut spectaculos. 

Sport de două, trei ori pe zi

Adele a abordat și cel mai așteptat subiect de către fani: slăbirea ei spectaculoasă. Aceasta a mărturisit că “nu a fost niciodată vorba despre a slabi, ci despre a deveni puternică și a petrece cât mai mult timp fără telefon". "Devenisem dependentă de el”, a spus Adele. “S-a întâmplat din cauza anxietății mele. Mă simțeam mai bine când făceam sport. (…) Fac sport de două sau trei ori pe zi”, a spus aceasta.

Cântăreața a dezvăluit că a lucrat mult cu greutăți și a făcut circuite de exerciții în fiecare zi, timp de 3 ani, fără pauză.

“Mi-a fost rușine după divorț”

Adele a vorbit și despre divorțul de tatăl băiețelului ei, Simon Konecki, mărturisind că ea l-a părăsit.

“La 30 de ani, toată viața mea s-a destrămat, iar eu nu am primit niciun avertisment. Nimic nu mai era cum trebuie. Nu am vrut să ajung ca alți oameni pe care îi știu. Nu era oribil, oribil, dar ar fi ajuns să fie dacă nu m-aș fi pus pe mine pe primul loc. Dar nu, nu s-a întâmplat nimic rău”, a mai spus Adele.

“După divorț mi-a fost rușine. Eram cu adevărat jenată. Că nu am fost în stare să fac ceva să funcționeze. Ca femei, am fost educate să încercam și să tot încercam”, a mai adăugat cântăreața.

Adele este, din nou, îndrăgostită

Adele a vorbit și despre actualul său iubit, Rich Paul, care nu este intimidat de faima și succesul ei. Spre deosebire de alți bărbați.  “Am ieșit și cu alți bărbați înainte de Rich, dar ei urau asta. Erau stresați să fie văzuți cu mine. Rich este grozav. Și al naibii de amuzant. Și super deștept”.

Foto: Getty, Profimediaimages.ro
 
Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"
 
  • Adele, transformare uluitoare pentru Vogue. A dezvăluit, în sfârșit, cum a reușit să slăbească 45 kg

related posts

Modifică setările cookies