Adelina Pestriți aduce ardeii umpluți, în Sri Lanka. Vedeta s-a apucat de gătit, în timpul vacanței exotice


Adelina Pestrițu a plecat într-o vacanță de vis, în Sri Lanka, o țară insulară din Asia de Sud și a venit cu o idee interesantă. Aceasta a decis să le gătească celor de la resort-ul unde s-a cazat o mâncare tradițională românească.


Adelina Pestrițu a trecut la cratiță, în vacanță, pentru a pregăti ardei umpluți. Fosta prezentatoare a decis să îi surprindă pe angajații resort-ului cu ceva ce nu au mai gustat până acum și s-a apucat de treabă.

Mâncarea românească este atât de bună, încât ajunge și peste hotare, aproape de Oceanul Indian. Adelina Pestrițu a decis să gătească unul dintre cele mai apreciate feluri tradiționale, pentru a vedea și ei ce gust are mâncarea noastră.

Ideea i-a venit cu o seară înainte, după ce a mâncat câteva feluri specifice locului și a decis să le demonstreze și lor că nu degeaba mâncarea noastră este atât de lăudată.

„Am servit micul dejun și urmează să intru eu în bucătărie, de data aceasta. Ce credeți? M-am oferit aseară să le gătesc ardei umpluți, pentru că ieri a fost o zi cu specific Sri Lankez și m-am gândit că, dacă tot ne-au servit cu atâtea bunătăți specifice locului, am zis să le pregătesc și eu ceva de mâncare.

Ei au fost foarte încântați, au zis că de-abia așteaptă să vadă ce gust are mâncarea noastră și, acum, mă pregătesc să intru la cratiță. E o experiență unică și pentru mine, pentru că nu am mai făcut asta niciodată.

Prima dată, am zis că le pregătesc sarmale, dar ei nu au varză murată. Le-a, explicat, le-am arătat poze, dar au zis că nu au de unde să ia așa ceva... e logic și am ajuna la ardei umpluți. Așa că, dacă mai aveți alte idei de rețete care s-ar putea face aici, cu ingredientele de aici, m-aș bucura foarte tare să le primesc”, a spus Adelina Pestrițu, pe contul ei de Instagram. 

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

  • Adelina Pestriți aduce ardeii umpluți, în Sri Lanka. Vedeta s-a apucat de gătit, în timpul vacanței exotice

related posts

Modifică setările cookies