Adelina Pestrițu, apariție incendiară în lenjerie intimă. „De unde pot cumpăra așa un corp?”


Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a atins un record de like-uri cu o postare recentă pagina sa de Instagram. Adelina Pestrițu și-a împrospătat contul de socializare cu o poză în care apare în lejerie intimă, aflându-se într-un hotel din Las Vegas. 


Modelul în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta impecabilă într-un set de lenjerie intimă neagră și a adunat 50.000 de like-uri dintr-un foc. „Visarea este până la urmă o formă de planificare.#gânduri de noapte”, a scris Adelina în dreptul fotografiei, dând de înțeles că își dorește o nouă călătorie. 

Fanii i-au răspuns cu sute de comentarii în care îi laudă formele de model:
 
„De unde pot cumpăra așa un corp?”;

„Un corp de vis”

„Arăți superb”
 
 
Adelina Pestrițu are mereu grijă de silueta ei și are un set de antrenamente pe care le face zilnic. În ultima perioadă însă, din cauza intervenției pe care a avut-o la spate, influencerița a mărturisit că deocamdată nu mai face sport. 
 
 
 
Adelina Pestrițu îi ține mereu la curent pe fani cu cele mai noi evenimente din viața sa. Recent, ea le-a dezvăluit că își construiește o nouă casă, care va fi gata la sfârșitul acestui an. Fiind o fashionistă pasionată, dorința sa este să aibă un dresing și mai mare, pentru că a adunat o cantitate impresionantă de haine și încălțăminte. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)
 

Sursă foto: Instagram/ adelina.pestritu

Vezi și: SURVIVOR: ExtraShow

  • Adelina Pestrițu, apariție incendiară în lenjerie intimă. „De unde pot cumpăra așa un corp?”

related posts

Modifică setările cookies