Adelina Pestrițu, din nou în gura fanilor: În momentele astea de tristețe pentru semenii noștri, oprește-te din a etala răsfățul!


După ce zilele trecute Adelina Pestrițu a fost certată de fani că își etalează stilul de viață opulent pe Instagram, vedeta a făcut-o din nou. Influencerița a postat noi imagini din vacanța de cinci stele din Alpii italieni.


Adelina s-a lăsat fotografiată în halat de baie și prosop pe cap, în vreme ce ia micul dejun afară, cu o priveliște spectaculoasă asupra munților. “Diminețile în care ești în întârziere, dar totuși nu vrei să renunți la tabieturi”, scrie Adelina.

Ca și data trecută când a filmat doi angajați ai hotelului care îi serveau micul dejun la pat, părerile fanilor au fost împărțite. Într-o tabăra sunt cei care o admiră pentru gusturile ei și în alta cei care o critică pentru așa opulență și lux.

 

“Mai lasă lumea-n pace cu atâta opulență, chiar și în momentele astea de tristețe pentru semenii noștri. Adelina, oprește-te din a etala răsfățul!”, i-a scris o fană.

“Scuze, dar este un un provincialism asta cu adusul unei scandure la pat”, e de părere altcineva.

Însă cei mai mulți fani sunt încântați: “Parca ești într-o poveste!”

 

Zilele trecute, Adelina și soțul ei au intrat în gura fanilor după un filmuleț postat pe Instagram.  În video, aceștia stau afară în pat, în zăpadă, iar micul dejun le este servit de către angajații hotelului la minus 10 grade.

“Este jenant...așa toată imaginea...parcă ați avea sclavi!”, a comentat o fană, deranjată de clipul postat de Adelina.

“Doamne, când ai bani nu mai știi de capul tău ce să faci.. mai faceți și un bine dragilor, câta lume e necăjită”, a comentat o altă fană.

 

Adelina nu a stat prea mult și le-a dat replica: “De prost gust e să nu știi în 2023 că în lumea asta sunt hoteluri care chiar își respectă cliențîi și îi răsfață cum știu ei mai bine, că doar de asta se și numește “vacanță” și de asta plătești. Să faci ceva special, diferit de ceea ce faci în mod normal acasă. Și aceasta locație este fix pentru așa ceva. Toate activitățile sunt diferite și gândite de echipe întregi pentru a fi pe placul clienților și pentru a fi cât mai instagramabile”.

  • Adelina Pestrițu, din nou în gura fanilor: În momentele astea de tristețe pentru semenii noștri, oprește-te din a etala răsfățul!

related posts

Modifică setările cookies