Adelina Pestrițu impresionează cu frumusețea ei: „Doamne, din basm pari desprinsă!”. Ce imagini a postat influencerul


Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, iar comunitatea ei numără peste 1,8 milioane de fani. 


Bruneta se bucură zilele acestea de o vacanță în Oman, iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare sunt de-a dreptul spectaculoase. 

Fie că apare în costum de baie sau este îmbrăcată din cap până în picioare, Adelina impresionează cu frumusețea ei. 

Bruneta a realizat o ședință foto la Royal Opera House din Muscat, capitala Omanului. Imaginile au adunat zeci de mii de inimioare și sute de complimente. 

„Sunt așa bucuroasă când văd originalitatea în postările tale, îmi par așa elegante aparițiile tale de o perioadă încoace”, „Deci nu ai cum să arăți așa de mișto chiar și așa de mult acoperita! Ai ceva super special!”, „Ca de obicei nota 10!”, „Chiar ai spune că ești o arăboaică frumoasă, deacolo......superbă!!!”, „Cât de frumoasă ești!”, „Asta e artă!”, „Întregești tabloul perfect! nu am obiceiul să las comentarii niciunui influencer, dar ești absolut superbă!”, „Față de arăboaică perfecta. Zici că acolo ești născută!”, „Mai frumoasă e imposibil!”, „Atât de rafinată și de frumoasă!”, „Doamne! Din basm pari desprinsă!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Fotografii: Instagram 

  • Adelina Pestrițu impresionează cu frumusețea ei: „Doamne, din basm pari desprinsă!”. Ce imagini a postat influencerul

related posts

Modifică setările cookies