Adelina Pestrițu, invitație la un show de modă din partea unui designer celebru. Influencerița a făcut furori la Milano


Adelina Pestrițu participă la săptămâna modei de la Milano, în calitate de model pentru Calzedonia. Influencerița a avut oportunitatea de a se întâlni cu mari designeri, iar unul dintre ei a invitat-o la un show. Este vorba despre celebrul designer Enio Silla, creatorul unui brand de încălțăminte de lux pentru femei. 


Adelina Pestrițu petrece zile frumoase la Milano, acolo unde are ocazia să-și etaleze silueta impecabilă în cele mai elegante ținute. Influencerița a postat mai multe imagini pe paginile de socializare. Ea a pozat alături de Enio Silla și Monica Ciabattini, fondatorii mărcii Le Silla, când a fost invitată la un show de modă. Adelina a purtat o rochie neagră cu volane și o pereche de cizme negre. 

La Milano, Adelina Pestrițu a făcut furori la prezentarea Calzedonia, etalându-și picioarele drepte într-o pereche de dresuri albastre animal print și un body negru. Înainte de prezentare, influencerița a făcut câteva poze în camera de hotel. Alături de ea a fost și cântăreața Lidia Buble. Vezi galeria foto.

„Cele mai frumoase pucioare de pe pamânt și poate și din România”, „Cât de frumoasă ești!”, N-ai cum să fii așa mișto!”, „Spectaculoasă, minunata!”, sunt doar câteva dintre mesajele admiratorilor. 

 

Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestritu

 

Vezi și: 

  • Adelina Pestrițu, invitație la un show de modă din partea unui designer celebru. Influencerița a făcut furori la Milano

related posts

Modifică setările cookies