Adelina Pestrițu, mesaj emoționant pentru Șteblea Virgil de ziua lui de naștere: „Celui mai bun și iubit tată și soț”


Adelina Pestrițu este în culmea fericirii, căci soțul ei, Șteblea Virgil, își aniversează ziua de naștere. Acesta a împlinit astăzi, 13 noiembrie, vârsta de 38 de ani, iar urarea a venit cu o zi înainte, pentru a fi prima. 


Adelina Pestrițu îl serbează astăzi pe Șteblea Virgil, soțul ei. Abia întorși dintr-o vacanță exotică, în Sri Lanka, cei doi mai au un motiv de bucurie, mai ales că vedetei îi place să serbeze persoanele dragi.

Urarea de „La mulți ani!” a venit cu câteva ore înainte de miezul nopții, vrând să fure startul și să fie prima care îi urează tot ceea ce este mai frumos. Mai mult decât atât, cu această ocazie, Adelina Pestrițu a postat și o fotografie cu fiica lor, Zenaida, pe care a decis să nu o mai arate în mediul online.

„Furăm puțin startul urărilor care vor începe sa curgă de la 00:00 ???? și îi spunem «La Mulți Ani!» celui mai bun și iubit tată și soț! ???? Te iubim! Să trăiești mult și bine alături de noi!”, a postat Adelina Pestrițu, pe contul ei de Instagram. 

Adelina Pestrițu și Șteblea Virgil formează un cuplu din anul 2017, iar fosta prezentatoare a rămas însărcinată la mai puțin de un an de relație. Relația acestora a evoluat extrem de repede, iar lucrurile au fost din ce în ce mai frumoase pentru ei.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Adelina Pestrițu a mărturisit că ceea ce au atras-o la soțul ei au fost: sinceritatea, sufletul bun, simțul umorului, dar și timiditatea. De asemenea, acesta și-a tatuaj chipul ei pe piept, alături de inițialele sale.

Cei doi au și-au tatuat, de asemenea, aceeași mantră cu semnul Ynh și Yang, pe pumn și există și un tatuaj cu data primei lor întâlniri. 

„Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranță, mă face să râd și care mă completează perfect. Între noi e o iubire sinceră, necondiționată, un sentiment pur”, a spus Adelina, în urmă cu ceva vreme. 

  • Adelina Pestrițu, mesaj emoționant pentru Șteblea Virgil de ziua lui de naștere: „Celui mai bun și iubit tată și soț”

related posts

Modifică setările cookies