Adelina Pestrițu, motivul pentru care a decis să nu mai publice fotografii cu fiica sa, Zenaida: "Mai răruț că este mai drăguț"


Adelina Pestritu a dezvăluit recent de cea decis să nu mai publice fotorgafii cu fiica ei Zenaida, acum în vârstă de 5 ani. Declarația a fost făcută după ce vedeta și-a uimit fanii cu o imagine cu fiica sa, pe care a ținut-o departe de ochii lumii pentru o lungă perioadă de timp.


După nașterea Zenaidei, fetița pe care Adelina Pestritu o are cu Virgil Șteblea, vedeta a publicat câteva imagini anunțând venirea ei pe lume, după care a decis să nu mai posteze fotografii cu fiica sa, însă fără a spune de ce. Recent, Adelina a luat hotărârea de împărtăși cu fanii ei o fotografie cu Zenaida, deja crescută și extrem de frumoasă.

Întrebată cum de s-a răzgândit în privința intimității fiicei sale, Adelina a răspuns că a vrut să le facă oamenilor o bucurie, întrucât primea foarte multe întrebări legate de Zenaida.

„Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vădă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare.

Mulți mi-au zis: "Ți-am dat follow că să văd copilul acela frumos, de ce nu îl mai postezi?". Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez”, a declarat aceasta potrivit Ego.ro.

De asemenea, Adelina Pestritut a mărturisit că decizia a fost luată de comun acord cu soțul ei, ambii considerând că este mai bine să păstreze intimitatea fiicei lor.

"O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei. Așa fac și eu. Întotdeauna, da, luăm deciziile de comun acord. (n.r. – cu soțul ei) Ne așezăm frumos la masă, povestim, vedem avantaje, dezavantaje, ne sfătuim, că într-o familie normală”.

Sursă foto: Instagram

  • Adelina Pestrițu, motivul pentru care a decis să nu mai publice fotografii cu fiica sa, Zenaida: Mai răruț că este mai drăguț

related posts

Modifică setările cookies