Adelina Pestrițu s-a asortat cu peisajul din deșert. Salopeta bej care a stârnit comentarii pe Instagram


N-a trecut mult timp de când Adelina Pestrițu s-a întors din Mauritius, unde a petrecut o vacanță împreună cu fiica și cu soțul ei. Iată că la o lună distanță, influencerița a plecat într-o nouă călătorie, doar cu partenerul ei de viață Virgil Șteblea. 


Nu este de mirare că Adelina a ales un alt loc instagramabil, de data aceasta din Iordania. Ea s-a cazat la „Memories Aicha Luxury Camp”, un complex de căsuțe, situat în Wadi Rum. (vezi galeria foto de mai jos).

Influencerița s-a asortat perfect cu peisajul, alegând piese de culoarea nisipului. Urmăritorii Adelinei au fost foarte curioși să afle de unde și-a achiziționat salopeta, care i-a scos în evidență silueta atletică. 

Superbe pozele, superbă tu. Îmi place foarte mult salopeta, îmi poți spune de unde o pot achiziționa?”, a întrebat-o cineva. 

„Este de la un magazin destinat balerinelor. Am cumpărat-o prin intermediul stilistei mele”, i-a răspuns Adelina, fără a preciza numele firmei. 

„Adoooor ținuta! have fun! locatia e de vis!”, „Îmi place salopeta maxim ! Have fun dragilor”, i-au mai scris unii admiratori. 

Se pare că Adelina s-a inspirat din aparițiile lui Kim Kardashian, care adoră ținutele ultra mulate, de culoarea pielii

„O locație pe care trebuie să o puneți neaparat pe Wish List. Peisajele te trimit cu gândul la o altă Planetă.
Și ca să te desprinzi 100% de stresul cotidian, nu ai nici semnal la telefon și nici Wi-Fi. Practic simți că trăiești într-un vis. Adormi uitându-te la stele și te trezesc razele puternice ale soarelui, văzute prin geamurile de la igloo”, a scris Adelina despre experiența trăită în Iordania.
 

Sursă foto: Instagram/ adelina.pestritu

Vezi și: 

  • Adelina Pestrițu s-a asortat cu peisajul din deșert. Salopeta bej care a stârnit comentarii pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies