Adelina Pestrițu se mândrește cu noul ei scuter personalizat: „În sfârșit o să pot evita traficul în zilele aglomerate”


Adelina Pestrițu îi ține la curent pe urmăritorii ei nu doar cu cele mai noi achiziții pe care le are în garderobă, dar și în garaj. Recent, influencerița a primit un scuter electric, de care este foarte mândră. După ce a dat vestea pe Instagram, unii internauți s-au arătat sceptici că vedeta va conduce vreodată un scuter. 


Nu de puține ori, Adelina Pestrițu a postat înregistrări la Story, pe Instagram, unde apare la volanul bolidului ei de lux. Vestea că va conduce un scuter electric i-a cam surprins pe urmăritorii ei, care s-au arătat neîncrezători. Influecerița a ținut să-i asigure că nu este vorba doar despre o reclamă. Mai mult, ea este foarte mândră că vehiculul are gravat numele ei. 

„Astăzi mi-a fost livrat cel mai nou model de scuter electric cu care în sfârșit o să pot evita traficul în zilele aglomerate. Deși este disponibil în mai multe culori, eu am ales roșu, pentru că este una dintre culorile mele preferate. Mi-au facut o bucurie și mi l-au și personalizat, serviciu disponibil pentru toată lumea”, a scris ea în dreptul unui video. (vezi galeria foto de mai jos)

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, iar la unele dintre ele, Adelina a ținut să răspundă. 

„Încerc să cred că te plimbi tu cu el, da na hai...e bine așa”.

„Și cam ce e așa greu de crezut în asta, de trebuie să “încerci să crezi”?, i-a răspus influencerița. 

„Cred că niciodată nu o să ieși tu cu scuterul pe drum...îți iei bani pe reclamă și cam atât...asta ți-a fost plimbarea cu el”, i-a scris alt utilizator de Instagram. 

 „Zici tu? Te invit să mă urmărești și de acum înainte, ca să te convingi că vorbești fără să știi”, a răspuns Adelina. 

Sursă foto: captură video Instagram/ Adelina Pestrițu 

Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit

  • Adelina Pestrițu se mândrește cu noul ei scuter personalizat: „În sfârșit o să pot evita traficul în zilele aglomerate”

related posts

Modifică setările cookies