Adelina Pestrițu, stewardesă pentru o zi. Fanii au fost cuceriți de eleganța ei


Adelina Pestrițu este cea mai populară influenceriță din România, cu 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Alegerile ei vestimentare stârnesc dezbateri în online, iar mulți urmăritori îi urmează sfaturile. Recent, ea a purtat un costum asemănător cu cel de stewardesă la un eveniment, iar mulți s-au întrebat dacă intenția ei este de lucra pentru o companie aeriană. 


Adelina Pestrițu a postat mai multe fotografii pe Instagram Story (vezi galeria foto de mai jos), unde apare într-un costum elegant de stewardesă. Influencerița nu i-a lăsat prea mult pe jar pe fanii ei curioși și a povestit despre ce este vorba. 

„Să nu credeți că fac parte dintr-un echipaj aerian al vreunei aeronave (desi mi-ar plăcea), ci pur și simplu am fost la un eveniment de artă, care se întamplă într-un hangar de avioane. Eu nu mă pricep la artă. Am venit să învăț. Între 18-27 mai voi fi la Romaero să văd multă artă contemporană la cel mai mare târg care s-a organizat până acum în București. Dacă vreți să mă însoțiți, găsiți mai multe detalii pe story. V-ar placea să vă fiu însoțitoare de zbor?”, s-a adresat Adelina către urmăritorii ei. 

În comentarii, foarte mulți au lăudat-o pentru felul în care arată: „Ești superbă!”, „Una dintre cele mai impecabile ținute cu care te-am văzut!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume! Meriți tot ce ai”, „Wow...eleganță maximă”,„Felicitări, Adelina dragă, pentru eleganță, stil și rafinament! Asta înseamnă o doamnă în adevăratul sens al cuvântului!,„Cred că ai fi fost cea mai frumoasă însoțitoare de zbor, daca-ti urmai visul”.
 
Adelina a confirmat că unul dintre visurile sale a fost să devină stewardesă: „Dorinta mea! Dar și când încep turbulențele s-a terminat.” Chiar dacă uneori îi este frică în timpul zborului, Adelina este pasionată de călătorii. Ea a bifat deja mai multe destinații îndepărtate, precum: SUA, Mauritius, Thailanda, Seychelles, Maldive și altele. 
 
Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestrițu
 
Vezi și: Adelina Pestriţu, în continuă schimbare
 
  • Adelina Pestrițu, stewardesă pentru o zi. Fanii au fost cuceriți de eleganța ei

related posts

Modifică setările cookies