Adelina Pestrițu vrea să fie în pas cu moda, dar fanii au luat-o la rost. „Tu ești superbă, dar blugii nu te avantajează”


Adelina Pestrițu a ajuns la 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram și se menține în topul influencerilor din România. Postările ei adună zeci de mii de like-uri și comentarii de apreciere. Cu toate acestea, uneori, internauții îi critică aparițiile fashion. Influencerița care dă moda în România a stârnit recent o adevărată polemică, după ce a pozat într-o pereche de blugi cu bandă dublă în talie. 


Chiar dacă gusturile nu se discută, nu același lucru se întâmplă în cazul influencerilor. Adelina Pestrițu este mereu în centrul atenției, iar alegerile ei vestimentare stârnesc reacții aprinse pe Instagram. Așa s-a întâmplat când a pozat într-o pereche de blugi, cu o croială deosebită. În partea de sus, la nivelul taliei, au o inserție din alt material, astfel încât pare că s-a îmbrăcat cu două perechi de blugi diferiți. Unii internauți n-au înțeles că este vorba de un nou trend. 

„Eu totuși sper ca prima pereche să fie scurți, în cazul în care nevoia o cere, să ai backup”, i-a scris o cititoare. „Păi nu-s două perechi. Sunt croiți să pară, dar nu-s”, a oferit un răspuns o altă admiratoare a influenceriței.  

„Să îmi explice și mie cineva rostul acestor blugi, ca eu nu prea îi înțeleg”, „Tu mișto, dar blugii ba! Nu avantajează niciun fizic”, „Tu ești superba, dar blugii nu te avantajează” , au comentat alți urmăritori. 

Modelul de blugi purtat de Adelina Pestrițu se mai numește „2 în 1” și costă puțin peste 200 de euro. 

Într-un interviu pentru stirileprotv.ro, unul din cei mai populari influenceri din România, Adelina Pestrițu, spune că viața ei nu este perfectă, așa cum poate părea pe rețelele sociale.

Chiar dacă ajunge să câștige și 5.000 de euro dintr-o campanie care conține câteva postări, această activitate înseamnă să renunțe la anumite lucruri, spre exemplu la ore bune din zi, pe care le-ar putea petrece cu familia.  

„Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la Cinema”, a povestit ea. 

Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestrițu

Vezi și: Adelina Pestrițu, lecție de bune maniere

  • Adelina Pestrițu vrea să fie în pas cu moda, dar fanii au luat-o la rost. „Tu ești superbă, dar blugii nu te avantajează”

related posts

Modifică setările cookies