Adevărul despre coafura Arianei Grande. Cum arată în realitate părul vedetei


Coafura Arianei Grande este recunoscută la nivel internațional, părul prins în coadă de cal fiind reprezentativ pentru tânăra cântăreață. 


Din 2014, de când a devenit cunoscută în întreaga lume, Ariana Grande a renunțat de foarte puține ori la imaginea care a consacrat-o.

Pauza forțată din cauza pandemiei de coronavirus a determinat-o pe cântăreață să pună pe locul doi felul în care arată și să se bucure de libertatea oferită în această perioadă.

Artista de 26 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie cu părul natural, mult mai scurt, închis la culoare și cârlionțat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

get a load a dis

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

”Sunt fără cuvinte”, ”Ești atât de frumoasă”, ”Să îți lași părul așa mai des”, ”Minunată” sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au postat, dovadă că sunt încântați de felul în care arată în mod normal. 

Într-o postare de pe Facebook, publicată în 2014, vedeta a explicat că a fost nevoită să apeleze la extensii din cauza rolului din serialul Victorious: ”La două săptămâni mă decoloram și vopseam în roșu timp de patru ani..asta mi-a distrus complet părul”. 

Foto. Getty

Trending Review cu Daragiu

related posts

Modifică setările cookies