Anca Serea despre relația de 9 ani cu Adi Sînă: “Uneori căsnicia e grea”


Anca Serea și Adi Sîna au una dintre cele mai frumoase și numeroase familii din showbizul românesc. Împreună cresc 6 copii, dar au și cariere de succes cu care se mândresc. Anca Serea a vorbit pe blogul ei, voios.ro, despre provocările unei relații de 9 ani.


“Nu e grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață (…)

De ce este greu? Pentru că îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tău drag, dar nu reușești. Și nu se întâmplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de accord”, spune Anca Serea pe blogul ei.

Vedeta a oferit câteva soluții pentru menținerea unei relații armonioase după atâția ani. “Dacă suntem extrem de ocupați încât nu ne putem vedea, vorbim la telefon. Apoi, încercam constant să ieșim împreună în oraș, fie la evenimente mondene, la prânz sau cină, unde uităm de toate și ne concentram doar asupra noastră. De asemenea, cel puțin o dată pe lună sau la două luni încercam să evadăm într-un loc doar noi doi, fară copii. Cred că acest lucru ajuta foarte mult la sudarea relației de cuplu și la recuperarea timpului pierdut”, a spus Anca Serea. 

 

  • Anca Serea despre relația de 9 ani cu Adi Sînă: “Uneori căsnicia e grea”

related posts

Modifică setările cookies