Anca Serea, după 16 zile acasă cu 6 copii: „Să rămânem pe poziții, în ciuda veștilor care nu-s chiar grozave”


Anca Serea își merită renumele de mamă-eroină. Cum altfel s-o numești în această perioadă în care cei 6 copii pe care-i are sunt în grija ei 24 de ore din 24.


Deși viața e de 6 ori mai grea în izolare, Anca Serea nu e o mamă care își plânge de milă. Vedeta petrece tot timpul pe care-l are cu copiii ei, iar singurul lucru care o sperie este să nu rămână în pană de idei de jocuri.

Anca Serea este de 16 zile la izolare și a dezvăluit pe rețelele de socializare cum face pentru a-i ține pe copiii ei într-o stare de spirit bună.

Citește și: Anca Serea, mesaj alarmant pe Instagram: cinci din cei șase copii s-au îmbolnăvit grav de gripă

Nu e greu, dar nici ușor și, totuși, mă încearcă multe gânduri. Noroc că suntem mulți și sunt multe de făcut, că altfel statul degeba nu ne ajuta cu nimic! Să ne concentrăm pe rugăciuni și să rămânem pe poziții, în ciuda veștilor care nu-s chiar grozave. Las aici câteva activități pe care le-am făcut eu azi (o mica parte)! Am citit împreună cu Moise o poveste cu monstruleți haioși, am făcut gogoși, am făcut lecții la mate cu Noah, am curățat împreună cu Sarah colivia papagalului, am preparat o mâncare nouă pt bebe Leah. Vă pupăm, multă sănătate și să treacă repede”, a scris Anca Serea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

 

Anca Serea a postat și un filmuleț în care a arătat tuturor câtă treabă îți poți găsi acasă, dacă respecți condițiile izolării voluntare.

Citește și: Cum te afectează izolarea la domiciliu și munca de acasă. Ce poți face

Fotografii: @anca_sina_serea

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Cristina Joia

  • Anca Serea, după 16 zile acasă cu 6 copii: „Să rămânem pe poziții, în ciuda veștilor care nu-s chiar grozave”

related posts

Modifică setările cookies