Anca Serea, internată în spital cu probleme serioase de sănătate: „Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin”


Anca Serea le-a dezvăluit fanilor că a tras o sperietură gravă după ce a ajuns să se interneze în spital din cauza unor probleme pe care le-a ignorat.


Vedeta, care între timp s-a externat și se simte mai bine, a dezvăluit că suferă de anemie. Anca Serea a povestit fanilor săi că știa despre această problemă de sănătate, însă nu a urmat tratamentul recomandat de medici și așa a ajuns la spital cu dureri cumplite. „Simptomele pe care le-am resimțit de data aceasta au fost ca un duș rece. Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin”, a mărturisit vedeta.

Iată mesajul pe care Anca Serea l-a transmis pe rețelele de socializare:

„În sfârșit am ajuns acasă! Și... sunt puțin mai bine  ! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viața unui om. Iar ultima săptămână mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de tine, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de tine sau al celor care țin la tine. Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importanța cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant. Simptomele pe care le-am resimțit de data aceasta au fost ca un duș rece. Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu. Vă rog pe toți care citiți această postare să aveți grija de voi, să nu credeți că problemele de sănătate pe care le aveți dispar de la sine sau că aveți timp să vă ocupați de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastra trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Vă îmbrățișez cu dragoste, să fim sănătoși”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In sfârșit am ajuns acasa! Și... sunt puțin mai bine ????! Sanatatea este cel mai pretios lucru din viata unui om. Iar ultima saptamana mi-a demonstrat din plin cat de mult conteaza sa ai grija de tine, nu doar pentru binele tau, ci si pentru al celor care depind de tine sau al celor care tin la tine. Poateo parte din voi, prietenii de aici ati aflat ca am ajuns internata in spital din cauza anemiei. Este o problema de care stiam, dar nu i-am acordat niciodata importanta cuvenita. Corpul meu a vrut sa imi transmita mesajul ca muncesc prea mult, ma odihnesc prea putin si nu am tinut cont de tratamentul pe care ar trebuit sa il urmez constant. Simptomele pe care le-am resimtit de data aceasta au fost ca un dus rece. Am crezut efectiv ca... nu o sa-mi revin. Iar familia si foarte multi prieteni s-au ingrijorat nespus. Multumesc tututor pentru ca v-ati gandit la mine si poate v-ati rugat pentru binele meu. Va rog pe toti care cititi aceasta postare sa aveti grija de voi, sa nu credeti ca problemele de sanatate pe care le aveti dispar de la sine sau ca aveti timp sa va ocupati de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sanatatea noastratrebuie sa fie o prioritate indiferent de orice! Va imbratisez cu dragoste, sa fim sanatosi ❤️! #home #stayhealthy #takecareofyourself

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe DT

  • Anca Serea, internată în spital cu probleme serioase de sănătate: „Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin”

related posts

Modifică setările cookies