Anca Serea, mesaj alarmant pe Instagram: cinci din cei șase copii s-au îmbolnăvit grav de gripă


Anca Serea și-a întristat astăzi apropiații și fanii, după ce a făcut publică o situație alarmantă.


Sarah, Leah, Moise, David și Ava, adică cinci din cei șase copii ai Ancăi Serea și ai lui Adi Sănă, se confruntă cu probleme de sănătate. Noah este singurul care nu s-a îmbolnăvit. Vedeta a prezentat situația pe Instagram:

"Pitic zâmbitor de pe vremea când era sănătos tun...Situația la noi este așa: Sarah a fost prima din familie “atinsă” de această viroză,: 39 cu 2 febra, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap,gât și tușe. Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i f cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febra ff mare 40, 2 de dimineață, deși este pe antitermice, iar de două zile și David ... Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită iar Noah #rezistă! Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu...greu! Sunt convinsă că e doar o perioada, dar lipsa somnului ..."
 
Fani de pe Instagram și vedete  i-au transmis frumoasei Anca gânduri bune, iar copilașilor ei, însănătoșire grabnică. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pitic zambitor de pe vremea cand era santos tun...Situatia la noi este asa: Sarah a fost prima din familie “atinsa” de aceasta viroza,: 39 cu 2 febra, dureri mari musculare, apetit scazut, dureri de cap,gat si tuse. Apoi Leah: cu bronsiolita si tratament adecvat unui bebelus de 5 luni, norocul nostru e ca-i f cumintica si colaboreaza frumos, apoi Moise cu febra ff mare 40, 2 de dimineata desi este pe antitermice iar de doua zile si David ... Ava a facut o forma usoara de enterocolita iar Noah #rezista! Ganduri bune voua, multa sanatate picilor si putere mamicilor! Greu...greu ????! Sunt convinsa ca e doar o perioada, dar lipsa somnului ...

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Leah-Maria, Noah, Ava și Moise Petru. În trecut, fosta prezentatoare a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015.

Pe PRO TV PLUS puteți vedea emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM ANCA SEREA 

related posts

Modifică setările cookies