Anca Serea, răsfățată de soț la împlinirea a 42 de ani: "M-am bucurat că un copil să fiu răsfățată și iubită atât de tare"


Anca Serea este, cu siguranță, una dintre acele femei pentru care vârsta este doar un număr. Vedeta a împlinit 42 de ani, însă de abia pare trecută de 30. Aceasta a postat câteva filmări de la petrecere, impresionând cu rochiile sale spectaculoase.


Anca și-a etalat silueta impecabilă în două rochii asimetrice, cu un umăr gol, una roșie și alta neagră. Mamă a 6 copii, vedeta spune că e pusă pe fapte mari și de acum înainte: “41 devine începând de acum 42, doar o cifră face diferența, dar în această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri, dar mai ales muncă și efort susținut pentru a-mi realiza visele, precum și nenumărate clipe magice alături de familie și cei dragi. Chiar dacă timpul trece, mă simt din ce în ce mai dornică să învăț, să descopăr, să evoluez și mă încântă toate proiectele noi și interesante în care sunt implicată”, a spus Anca Serea pe Instagram.

 

Vedeta a mărturisit că s-a bucurat de surprize din partea soțului ei, Adi Sînă: “Am avut parte de mii de gânduri bune, urări calde și emoționante, suflete bune care s-au gândit la mine și mi-au oferit o bucățică din timpul și inima lor senină. Dacă dimineața și prânzul au decurs într-un ritm obișnuit, fără vreo activitate deosebită deoarece am preferat să ne odihnim și să petrecem puțîn timp în familie, seara s-a dovedit o surpriză minunată pusă la cale de @adriansina ! Adult fiind, recunosc că m-am bucurat că un copil să fiu răsfățată și iubită atât de tare”, a mai spus vedeta.

 

  • Anca Serea, răsfățată de soț la împlinirea a 42 de ani: M-am bucurat că un copil să fiu răsfățată și iubită atât de tare

related posts

Modifică setările cookies