Anca Țurcașiu a divorțat! Mesajul postat de artistă pe Facebook


După un mariaj care a durat aproximativ 22 de ani, Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul stomatolog George Cristian, au decis să divorțeze.


Anunțul a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina ei de Instagram, printr-un mesaj prin care a dezvăluit că viața îți oferă lecții de învățat și a afirmat că nu va vorbi despre această despărțire, oricât de mult ar încerca presa să o contacteze.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

foto: Agerpres

Vezi și: Jena Frumes și Jasmine Sanders, blondele exotice care seamănă atât de mult încât nu le poți deosebi

related posts

Modifică setările cookies