Anca Țurcașiu, apariție senzațională într-un costum de baie decoltat. Cântăreața își petrece vacanța în insula Corfu


La 53 de ani, Anca Țurcașiu se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Chiar și admiratorii ei o complimentează, spunând că pare o femeie abia trecută de 30. Cântăreața, care se relazează acum pe plajele din insula Corfu, a postat câteva imagini incendiare în costum de baie.   


„Kassiopi, Corfu, locul pe care l-am descoperit abia acum și este superb. Vă recomand să vă petreceți o vacanță aici. Nu m-a plătit nimeni ca să fac asta. Este minunat totul: vremea, cazările, restaurantele, plajele. Veniți în Kassiopi”, le-a spus Anca Țurcașiu urmăritorilor ei. 

„Diminețile mele perfecte așa arată. Să aveți o săptămână ușoară și bună”, a scris cântăreața în dreptul unei imagini din vacanță. Vedeta a pozat într-un costum de baie alb-negru, decoltat. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

„Bunul Dumnezeu a fost darnic cu tine . Ți-a dat ce este mai frumos cadou : un corp superb și un suflet bun!”;

„Ce corp de viespe ai Anca!”;

„Ce femeie! Ce corp sexy! Superbă!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

„Toată lumea îmi spune că m-am reinventat. Da, am reușit să mă regăsesc, după un shock emoțional puternic, m-am înălțat, am zâmbit, am depășit greul, acceptând ce mi-a oferit viața, am apelat la ajutorul celor dragi care mi-au fost alături. Putem. Eu pot orice. Trecem pe aici atât de repede, încât trebuie doar să avem grijă de noi. Să facem din fiecare zi o bucurie! Așadar, ține doar de alegerile noastre din viața asta ca să putem fi bine, fericiți! Nu pierdeti TIMPUL! Cel mai prețios dar....Vă îmbrățișez! AVEȚI GRIJĂ DE VOI!”, a mai scris recent Anca Țurcașiu pe rețelele sociale. 

 

 

Sursă foto: Instagram/ Anca Țurcașiu, Facebook 

Vezi și: 

  • Anca Țurcașiu, apariție senzațională într-un costum de baie decoltat. Cântăreața își petrece vacanța în insula Corfu

related posts

Modifică setările cookies