Anca Țurcașiu, apariție spectaculoasă la nunta lui Alin Oprea! Artista a făcut furori într-o rochie mini


Medana și Alin Oprea s-au căsătorit în weekend și au petrecut cu fast alături de cei peste 500 de invitați. Nunta a avut loc într-o locație exclusivistă din nordul Capitalei, iar printre invitați s-au numărat Anca Țurcașiu, Corina Chiriac, Maria Dragomiroiu, Corina Chiriac sau Ionuț Dolănescu. 


Anca Țurcașiu a făcut furori cu ținuta aleasă. Artista în vârstă de 53 de ani a purtat o rochie roșie mini, din paiete, care i-a pus în evidență silueta zveltă. Vedeta a purtat sandele cu un toc amețitor și și-a accesorizat ținuta cu mai multe bijuterii. 

„Întâlniri cu oameni dragi și buni cu care am împărțit această viață. Alin și Medana, casă de piatră și iubire veșnică!!! Mulțumesc!!!”, a scris Anca în dreptul imaginilor postate pe contul de socializare. 

Îndrăgita cântăreața a postat mai multe imagini de la eveniment, iar urmăritorii au avut numai cuvinte de laudă. 

„Minunată doamnă!”, „Ești superbă!”, „Un om minunat!”, „Ești foarte frumoasă!”, „Frumoasă femeie”, „Mama natură a fost foarte darnică cu tine”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Ca să arate așa, Anca Țurcașiu a făcut schimbări majore în dietă. Artista are peste 30 de ani de când nu s-a mai atins de carne. 

“Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună”, declara Anca la o emisiune TV. 

Fotografii: Instagram @AncaTurcasiu

  • Anca Țurcașiu, apariție spectaculoasă la nunta lui Alin Oprea! Artista a făcut furori într-o rochie mini

related posts

Modifică setările cookies