Care este motivul pentru care Anca Țurcașiu și-ar fi dat în judecată fostul soț


Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu, au divorțat acum trei ani. 


Cei doi au fost împreună mai bine de 20 de ani și au împreună un fiu, pe Radu Cristian, în vârstă de 23 de ani. Deși mulți ani au avut o relație frunoasă, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi nu reușesc nici azi să ajungă la un numitor comun. 

Potrivit cancan.ro, Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț pentru că îi cere să finalizeze, legal, partajul. Mai precis, ea vrea ca medicul să îi dea legal partea care consideră că i se cuvine în urma mariajului de 22 de ani. 

Se pare că artista ar fi încercat inițial o soluționare pe cale amiabilă cu fostul său soț, dar cei doi au reușit să ajungă la un consens. 

Potrivit aceleași publicații, Anca Țurcașiu trebuie să plătească o taxă de timbru în valoare de 6000 de Euro, sumă pe care spune că nu o are în prezent. Deși vedeta ar fi făcut o cerere pentru a fi scutită de la plata acestei taxe, instanța de judecată i-ar fi respins cererea. Anca Țurcașiu ar fi contestat această decizie și așteaptă un nou răspuns. 

În tot acest timp însă, cântăreața postează pe Instagram, la Instastory, poze solare, în care are evident o energie bună. În plus, îi consultă pe urmăritori dacă arată mai bine creață sau cu părul drept. 

Vezi mai multe în Galeria Foto

Foto: Anca Țurcașiu Instagram/ Facebook/ Mircea Marinescu Photography  

Vezi și VIDEO:

  • Care este motivul pentru care Anca Țurcașiu și-ar fi dat în judecată fostul soț

related posts

Modifică setările cookies