„Ce bine e să simți iubirea adevărată” Anca Țurcașiu a arătat lumii cât de norocoasă este


Anca Țurcașiu a arătat lumii cât de bine i-ar sta în postura de bunică.


Anca Țurcașiu își trăiește viața ca la prima tinerețe și este recunoscătoare pentru tot ce trăiește. După ce a trecut printr-un divorț greu, după o căsnicie lungă, artista a reușit să iasă din perioada de stagnare emoțional și să se bucure mai mult de lucrurile din viața ei.
 
Fiul ei s-a căsătorit recent și deja speră să devină bunică, căci iubește foarte mult copiii și este foarte atașată de ei. De fiecare dată când are ocazia să interacționeze cu cei mici, artista simte că inima i se umple de iubire și căldură.
În urmă cu puțin timp, Anca Țurcașiu a postat în mediul online o poză cu un copil care stă cățărat de gâtul ei. Impresionată de emoția pe care micuțul i-a dat-o, aceasta a scris un mesaj copleșitor pe interent.
„Doamne, ce bine e să simți iubirea adevărată! Deseori mă regăsesc în postura unui "copac" în care se cațără mulți copii!”, a spus Anca Țurcașiu în mediul online.
 
Fanii au reacționat imediat, curioși să afle cine este micuțul, mai ales că este bine cunoscut faptul că artista nu are nepoți.
„Cine e norocosul?”, „Cine e băiatu?”, „Sa fii fericita, Anca!”, „Este frumos să fii... bunicuță”, au fost curioși să afle fanii.

Sursă foto: Facebook
  • „Ce bine e să simți iubirea adevărată” Anca Țurcașiu a arătat lumii cât de norocoasă este

related posts

Modifică setările cookies