Anca Țurcașiu, spectaculoasă la 52 de ani, în costum de baie. Fanii, fermecați: Zici că ești nepoata Andei Adam!


Anca Țurcașiu este într-o vacanță exotică în Thailanda și își încântă fanii cu imagini în costum de baie. La 52 de ani, vedeta arată ca o puștoiacă, iar fanii au observat acest lucru: “Zici că ești o adolescentă!”, i-au transmis aceștia.


Cântăreața are o siluetă de fotomodel și a pozat ca un adevărat model Victoria’s Secret pe plajele din Thailanda. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, Anca Țurcașiu și-a etalat formele perfecte la malul marii. Cum era de așteptat, fanii i-au făcut o mulțime de complimente.

 

@anca.turcasiu.official

Enjoy life!

♬ ENJOY LIFE - ISRAYL

“Ești superbă!”

“Ce picioare sexy! Ești superbă! Fenomenală!”

“Superbă ca întotdeauna, aveți o stare de spirit fenomenală!”

“Nepoata lu’ Anda Adam”  - a comentat ironic un admirator.

 

La cât de bine arată, este normal că Anca să aibă o mulțime de admiratori. Artista spune însă că bărbații cu care intră în contact sunt… timizi. “Bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om că toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu.

Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal", spunea Anca Țurcașiu într-un interviu pentru Viva.ro.

 

@anca.turcasiu.official Goooood morning! #enjoy #workout #everyday ♬ I Feel Good (I Got You) - James Brown

Nu e o întâmplare că arată atât de bine. “Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună', a spus Anca într-o emisiune.

  • Anca Țurcașiu, spectaculoasă la 52 de ani, în costum de baie. Fanii, fermecați: Zici că ești nepoata Andei Adam!

related posts

Modifică setările cookies