Andreea Antonescu a împlinit 38 de ani. Ce surpriză i-a pregătit fiica ei la primele ore ale dimineții


Zi mare în familia Andreei Antonescu. Artista își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Mama și fiica sa, Sienna, în vârstă de 9 ani, i-au pregătit o supriză, chiar de dimineață.


Andreea a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram momentul când mama și fiica ei îi cântă la mulți, oferindu-i un tort cu ciocolată.  

Trebuia să pui 18 aici și restul de 20 este experiență”, a glumit cântăreața referitor la vârsta împlinită. 

Mama artistei a ținut să o felicite și prin intermediul rețelelor sociale: ”La mulți ani, Andreea! Când erai mică, eu visam pentru tine...apoi timpul a trecut și am acceptat că important este să-ți împlinești propriile tale visuri...tu chiar ai reușit, iar eu m-am bucurat să te văd mulțumită. Folosește timpul pentru tine, iubește, prețuiește ce e frumos (...), descoperă viața mai departe și fii fericită!”

Andreea le-a mulțumit fanilor, dar și tuturor celor care au susținut-o până acum:

Zid... Faleză Galați... locul unde, ca și copil am îndrăznit să visez pentru prima dată cu ochii deschiși! VOI... cei care mi-ați transformat cele mai îndrăznețe visuri in realitate!!! VĂ MULȚUMESC pentru încredere, pentru susținere, pentru gândurile frumoase și iubirea pe care mi le-ați oferit in toți acești ani!!! VĂ IUBESC!”, a scris ea pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram andreeaantonescu

Vezi și: Andreea Antonescu, oficial 38 de ani, neoficial - 22

  • Andreea Antonescu a împlinit 38 de ani. Ce surpriză i-a pregătit fiica ei la primele ore ale dimineții

related posts

Modifică setările cookies