Vestea i-a șocat pe fanii ei, care se așteptau ca artista să îmbrace rochia de mireasă alături de bărbatul lângă care radia de fericire.

Deși despărțirea a fost una dureroasă, Andreea Antonescu își dorește să își refacă viața sentimentală și, mai mult decât atât, vrea să mai aibă încă un copil. Pe lângă fiica ei, care a împlinit un an de curând, Andreea Antonescu mai are o fiică ce, în curând, va deveni adolescentă.

„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că, povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.r) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual, îmi fac planuri peste o zi – două”, a spus Andreea Antonescu, în cadrul unui podcast.

Cu toate acestea, artista a recunoscut că îi este greu să crească doi copii, însă acest lucru nu o face să iubească mai puțin ipostaza de mămică. Nimic nu o împlinește pe aceasta mai mult decât să se ocupe de fiicele sale și se asigură că este prezentă în viața lor cât de mult poate.

Andreea Antonescu a mărturisit că primește și ajutor din partea unei prietene, atunci când știe că nu le poate face pe toate, dar, în rest, se ocupă singură de fiicele sale. Artista are un program extrem de încărcat, dar acest lucru nu o sperie și vrea să mai aibă încă un copil.

„Nu e ușor să crești doi copii! Am o prietenă care mă mai ajută din când în când, dar cam atât! În rest, sunt doar eu cu fetele mele! Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt o femeie puternică, care s-a descurcat întotdeauna, indiferent de situație”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.


Sursa foto: Instagram