Cătălin Bordea i-a dat cu flit Andreei Antonescu și a refuzat idila, după mai multe insistențe: „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea”


Andreea Antonescu a fost dată de gol de persoanele din anturajul lui Cătălin Bordea, mărturisind că ar fi încercat să se apropie de el mai mult decât de un prieten. Aceasta ar fi început cu mesaje de susținere, spunându-i că îl susține în divorțul de Livia.


Conform acelorași persoane, comediantul nu ar fi spus „nu” unei aventuri, doar că a dat înapoi, în momentul în care aceasta a început să spună lucruri nu tocmai frumoase despre fostul ei partener. Mai mult decât atât, Bordea s-ar fi simțit acaparat de toate mesajele Andreei, care și-ar fi dorit să aibă o aventură cu acesta.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, le-ar fi povestit acesta prietenilor, conform Click.

Recent, Livia și Cătălin Bordea au divorțat la notar, veste pe care, la început, au încercat să o țină doar pentru ei. Lucrurile au evoluat repede și, în urmă cu doar câteva zile, Livia a fost surprinsă sărutându-se cu Spike, un bun prieten de-ai lui Bordea, dar și cavalerul de onoare de la nunta celor doi.

După ce imaginile au fost publicate, iar Spike a avut o reacție ironică în ceea ce privește sărutul cu Livia, Cătălin Bordea a scris câteva rânduri pe contul lui de Instagram, dar care au fost extrem de sugestive.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, de morți numai de bine”, a fost mesjaul transmis de comediant.

 

Sursa foto: Instagram I bordeacatalin, Facebook I Andreea Antonescu

  • Cătălin Bordea i-a dat cu flit Andreei Antonescu și a refuzat idila, după mai multe insistențe: „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea”

related posts

Modifică setările cookies