Prima reacție a Andreei Antonescu, după ce s-a zvonit că ar fi vrut o aventură cu Cătălin Bordea: „Dezgustată”


În urmă cu doar câteva săptămâni, la scurt timp după ce s-a aflat că Bordea a divorțat de Andreea Antonescu, au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar fi fost aproape de o aventură.


Recent, artista a făcut primele declarații despre cele întâmplate. Aceasta a negat toate zvonurile de acest fel, precizând că nu este deloc încântată de modul în care a fost tratat subiectul, mai ales că, la mijloc, era vorba doar de prietenie și de dorința ei, de a-l ajuta.

Mai mult decât atât, Andreea consideră că nu are de ce să dea nicio explicație despre ceea ce s-a spus despre ea, deoarece nu ea a lansat zvonurile. 

„Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. 

Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții”, a povestit Andreea Antonescu pentru Ego.

Mai mult decât atât, aceasta a ținut să puncteze faptul că, între ea și Cătălin Bordea, era doar o relație de prietenie, iar sentimentele de compasiune pe care le avea față de acesta apăruseră, deoarece și ea trecuse prin aceeași situație pe plan amoros.

De asemenea, cea mai mare îngrijorare a Andreei Antonescu este legată de posibilitatea ca fiica ei ce amare, Sienna, să dea peste o astfel de știre, lucru ce ar face-o să perceapă lucrurile greșit.

 

Sursa foto:Facebook I Andreea Antonescu, Instagram I bordeacatalin
  • Prima reacție a Andreei Antonescu, după ce s-a zvonit că ar fi vrut o aventură cu Cătălin Bordea: „Dezgustată”

related posts

Modifică setările cookies