Andreea Antonescu, imagini adorabile cu fiicele sale: „Sunteți mai presus de tot ce-am îndrăznit vreodată să visez”


Andreea Antonescu are acasă două comori: Sienna, din căsnicia cu afaceristul Traian Spak, și mezina Venice Victoria, din relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu. La sfârșitul lunii iunie, vedeta și-a botezat fetița într-un cadru de vis și a petrecut până în zori alături de familie și prieteni. 


Andreea și Sienna, care e deja domnișorică, au o relație specială și se înteleg de minune. Recent, artista a dus-o pe Sienna la mare, în Vama Veche, și a povestat câteva cadre adorabile. 

„Pentru prima dată cu @sienna_spak în Vama Veche! Am descoperit de-a lungul timpului locuri minunate pe care am marea bucurie de a le arăta acum și fetițelor mele. Ce poate fi mai frumos decât să ai două suflete ale tale pe viață cu care să poți explora orice?”, a scris Andreea în dreptul imaginilor care au mii de like-uri. 

„Două surori! Așa să aveți relația toată viața!”, „Este foarte drăguță fetița ta. Cel mai mult îmi place că arată ca o fată de vârstă ei: naturală, inocentă. Este o frumoasă. Cea mică este și ea o scumpă. Toate trei sunteți!”, „Ce mămică tânără, parcă ești sora ei!”, „Sunteți foarte faine…două surori!”, „Ce copii frumoși ai!”, „Este și mămică și prietenă pentru Sienna”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Înainte de popasul la mare, Andreea și-a dus fetele la Galați, locul în care artista s-a născut și a copilărit. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

„Am adus-o pe bebelina pentru prima dată în Galați, la zid… locul in care, micuța Andreea de 10-12 ani se ruga și visa ca muzica ei să fie auzită și cântată de oameni. VOI ați transformat asta în realitate și nu-mi vor ajunge 10 vieți să vă fiu recunoscătoare și să vă mulțumesc. I-am șoptit micuței mele Venice Victoria că visurile devin realitate dacă crezi în ele și că mama ei, va fi lângă ele, să le iubească, să le ocrotească și să le susțină până la final indiferent de drumurile pe care și le vor alege. Sunteți mai presus de tot ce-am îndrăznit vreodată să visez, @sienna_spak și Venice Victoria!”, este mesajul emoționant postat de Andreea Antonescu. 

Fotografii Instagram Andreea Antonescu

  • Andreea Antonescu, imagini adorabile cu fiicele sale: „Sunteți mai presus de tot ce-am îndrăznit vreodată să visez”

related posts

Modifică setările cookies