Andreea Raicu, filmată într-o ipostaza sexy, într-un decor luxuriant: “Mi-am propus să fiu mai prezentă în corpul meu!”


Andreea Raicu a început noul an cu o atitudine pozitivă. Aflată în vacanță în Thailanda, vedeta și-a setat scopurile și pentru luna februarie.


Andreea Raicu s-a lăsat filmată la piscină, într-un decor luxuriant, acoperită doar cu un prosop de plajă. Aceasta le-a dezvăluit fanilor care sunt obiectivele ei pentru perioada următoare:

“Pentru luna februarie mi-am propus să iau lucrurile mai ușor, să fiu mai calmă cu mine și mai prezentă în corpul meu”, spune Andreea Raicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Vedeta se bucură de o vreme perfectă și de peisaje de vis, încântându-și fanele cu imagini în costum de baie: “Eu îmi iau energie buna pentru întreg anul…”, spune Andreea.

Evident, a primit o mulțime de complimente.

“Wow o zeiță într-un loc superb!”

“Superb locul, dar pălește în prezența ta!”, i-a spus un fan, în momentul în care Andreea a postat imagini de la vila ei supeba cu piscină.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

De curând, Andreea a anunțat în emisiunea lui Măruță o schimbare pe care a făcut-o în viața ei. Mai precis, după ce ani de zile a fost vegană, acum s-a întors la consumul de carne și  spune că se simte mai bine ca niciodată. 

  • Andreea Raicu, filmată într-o ipostaza sexy, într-un decor luxuriant: “Mi-am propus să fiu mai prezentă în corpul meu!”

related posts

Modifică setările cookies