Andreea Raicu se bucură de toamnă în costum de baie! Pare că a descoperit secretul tinereții


Are 42 de ani, dar arată la fel de bine ca o tânără de 22. Cu mențiunea că, mai în glumă, mai în serios, ea însăși spune că se simte mai liniștită și mai echilibrată decât era în primii ani de showbiz.La 42 de ani, Andreea Raicu are aceeași siluetă și aceeași atitudine senzuală din vremurile când era una dintre cele mai frumoase fotomodele din România și prezenta PROFashion. Anul aceasta nu s-a ferit să pozeze în costum de baie, iar fanii ei au apreciat-o cu mii de like-uri și o mulțime de comentarii pozitive. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autumn???????????? #LoveOurNature

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu) pe

Și pentru că în ultima perioadă preocuparea principală a Andreei este dezvoltarea personală, Andreea "vorbește" cu cei care o urmăresc pe Instagram despre ce contează pentru ea. Într-una din cele mai recente postări, pune o singură întrebare relevantă: "Ai apăsat pe butonul de PAUZĂ azi?"

Într-o postare mai veche, Andreea le explică celor care o urmăresc pe Instagram ce înseamnă pentru ea "a pune PAUZĂ" și a sta tu cu tine:

"Solitudinea nu înseamnă fuga sau izolare. Te ajuta sa reflectezi și sa te concentrezi la ce se afla în interiorul tau făra acea graba sau presiune pe care o simțim im mod constant în ultimii ani în care am ajuns sa nu mai aveam spațiu și timp pentru noi.

Deși în ultimii ani am redus considerabil timpul in care folosesc tehnologia tot mi se pare ca nu este indeajuns. Odată cu apariția smartphone urilor, in mod clar am devenit mai conectați cu cei cel puțin 1000 de prieteni de pe Facebook și mult mai puțin cu noi și cei care contează cu adevărat în vietile noastre.

Momentele de solitudine sunt vitale în existenta noastră extrem de plina cu atâtea la care nu mai știm cum sa facem fata.

Când ai stat ultima oara cu tine sa te întrebi dacă ești fericit cu viata ta, cu alegerile tale, cu cine ești, cu ce faci? Sa încerci sa înțelegi anumite decizii sau situații în care te afli și din care nu știi cum sa ieși. Nu e ușor, știu din propria experienta, dar momentele cu mine în care nu ma las distrasa ne nimic și nimeni sunt cele care ma ajuta sa găsesc răspunsurile care nu sunt decât în interiorul nostru. Tendatia de a le găsi la cei din jur e mare. Cei care ne iubesc pot fi un suport, dar nu pot simti niciodată ce e mai bine pentru noi.

Ia-ți timp cu tine și stai cu gândurile tale și tot ceea ce frământă în interiorul tau. Pune deoparte telefonul, închide televizorul, nu citi pentru ca toate astea te pot distrage. Poți merge în parc, sta acasă sau oriunde sa nu fii deranjat. E ca o curățenie de care sufletul nostu are nevoie periodic.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solitudinea nu înseamnă fuga sau izolare. Te ajuta sa reflectezi și sa te concentrezi la ce se afla în interiorul tau făra acea graba sau presiune pe care o simțim im mod constant în ultimii ani în care am ajuns sa nu mai aveam spațiu și timp pentru noi. Deși în ultimii ani am redus considerabil timpul in care folosesc tehnologia tot mi se pare ca nu este indeajuns. Odată cu apariția smartphone urilor, in mod clar am devenit mai conectați cu cei cel puțin 1000 de prieteni de pe Facebook și mult mai puțin cu noi și cei care contează cu adevărat în vietile noastre. Momentele de solitudine sunt vitale în existenta noastră extrem de plina cu atâtea la care nu mai știm cum sa facem fata. Când ai stat ultima oara cu tine sa te întrebi dacă ești fericit cu viata ta, cu alegerile tale, cu cine ești, cu ce faci? Sa încerci sa înțelegi anumite decizii sau situații în care te afli și din care nu știi cum sa ieși. Nu e ușor, știu din propria experienta, dar momentele cu mine în care nu ma las distrasa ne nimic și nimeni sunt cele care ma ajuta sa găsesc răspunsurile care nu sunt decât în interiorul nostru. Tendatia de a le găsi la cei din jur e mare. Cei care ne iubesc pot fi un suport, dar nu pot simti niciodată ce e mai bine pentru noi. Ia-ți timp cu tine și stai cu gândurile tale și tot ceea ce frământă în interiorul tau. Pune deoparte telefonul, închide televizorul, nu citi pentru ca toate astea te pot distrage. Poți merge în parc, sta acasă sau oriunde sa nu fii deranjat. E ca o curățenie de care sufletul nostu are nevoie periodic. Ce zici? Încerci?

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu) pe

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interviu special cu Andreea Raicu:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies