Andreea Raicu se destăinuie: ”Cum mi-am ales iubitul”


Andreea Raicu vorbește cu sinceritate despre bărbatul ideal din viața ei.


Aceasta recunoaște, pe blogul său, că și-a imaginat, de multe ori, iubitul perfect, dar și calitățile acestuia. ”Mi-a luat mult timp să înțeleg că ani de zile multe dintre criteriile mele de selecție erau create de minte și mai puțin de inimă.

Citește și: Andreea Raicu a pozat nud la 41 de ani: „Oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu“

Și e greu să schimbi asta, dar am înțeles că dacă vreau o relație sănătoasă nu pot să stau ascunsă după măștile pe care le-am construit atâția ani și care au devenit parte din mine în asemenea masura încât uneori nici nu le mai identific, sau să mă feresc de rănile pe care le-am tot evitat în diverse relații, acoperindu-le cu alte măști”.

Andreea Raicu schițează și portretul bărbatului de care are nevoie în viața ei: ”Înalt, bine făcut, să fie placut de toată lumea… sau mă facă să mă simt iubită, protejată, fericită, indiferent de ce se întâmplă în jur, să știu că pot vorbi despre orice oricând, oricât de dureros ar putea fi la prima vedere, știind că va înțelege?

Vreau pentru mine un om blând, răbdător și asumat în rolul lui de adult, care nu se refugiază în spatele copilului din el, care dă vina pe tot și pe toate, un om care vrea să crească, să evolueze și care își dorește să aduca lucruri minunate atât în viața mea cât și în a celorlalți.

Cert este că în viața mea au fost bărbați care au bifat mai toate căsuțele din lista mea lungă, dar abia acum realizez că eram foarte îndrăgostită – și nu de ei, ci de proiecția pe care mi-o făcusem, de imaginea frumoasă pe care o crease lista mea”.

 

Citiți materialul integral aici.

  • Andreea Raicu se destăinuie: ”Cum mi-am ales iubitul”

related posts

Modifică setările cookies