Andrew Tate, prima reacție după ce a aflat că i-a fost prelungit arestul preventiv


Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de polițiștii Capitalei într-un dosar în care sunt acuzați de viol, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat. Cei doi, deși ar fi trebuit să părăsească închisoarea la începutul săptămânii, se află în continuare în arest, în timp ce Georgiana Naghel şi Alexandra-Luana Radum au fost plasate în arest la domiciliu. 

Tag-uri: #Andrew Tate #arest

Imediat după ce Andrew Tate a aflat că va rămâne în arest, acesta a ieșit public cu o reacție care i-a șocat pe fani. Milionarul susține că în lunile petrecute în închisorile din România a văzut Iadul și că a avut o mulțime de gânduri negative, ajungând chiar la depresie. Totuși, el a adăugat faptul că realitatea ți-o creezi de unul singur, motiv pentru care încearcă să rămână într-un echilibru. 

„Mă pot gândi singur la o recunoștință euforică pentru lucruri simple precum aerul pe care îl pot respira. Mă pot gândi singur la cea mai întunecată și profundă depresie. Am văzut Iadul. Am trăit în Iad. Pot produce oricare dintre stări. Realitatea ta este auto-construită”, este mesajul scris de Andrew Tate, în urmă cu puțin timp, pe o rețea de socializare.

În trecut, Andrew Tate a scris a scris poezii în închisoare. Versurile sale exprimă atât disperare, cât și silă față de condițiile din închisori:

„Vă voi trimite lecții zilnic din încarcerarea mea injustă.

Ei încearcă să mă facă să cedez.

Gândacii, păduchii și ploșnițele de pat sunt singurii mei prieteni noaptea. Când gardienii mă duc și mă aduc din curte mă comport absolut respectuos.

Încearcă să picure ură în inima mea.

Dar Te rog și Mulțumesc rămân cu mine mereu.

Gardienii mei din închisoare își fac datoria, au familii de hrănit.

În vremurile grele, nu vă uitați manierele.

Încearcă să îmi facă Mintea de Fier să cedeze cu încarcerare injustă”, sunt câteva versuri din poezia lui Andrew Tate.

Sursă foto: Arhivă Perfecte

  • Andrew Tate, prima reacție după ce a aflat că i-a fost prelungit arestul preventiv

related posts

Modifică setările cookies