Costi Ioniță, de partea lui Andrew Tate? Artistul a vorbit despre milionarul anchetat pentru trafic de persoane și viol


Recent, cântărețul a făcut o serie de afirmații despre arestarea fraților Tate, judecați acum pentru trafic de persoane și viol. Ce argumente a avut în favoarea celor doi milionari britanici?


Andrew și Tristan Tate se bucură de susținere din partea unor persoane de la care probabil nu s-ar fi așteptat vreodată. Pentru început, cei doi frați au fost îndreptățiți de talibani, care ar fi menționat în cadrul unei discuții cu jurnalista Sameera Khan că occidentalii „sunt oprimați de feminism” și că au nevoie de ei.

De curând, se poate spune că Andrew Tate a fost luat prin surprindere și de afirmațiile lui Costi Ioniță. Cântărețul a publicat un videoclip în care și-a spus părerea despre „personajul Tate”, pe care îl consideră anti-sistem, anti-progresist, dar și o voce puternică pentru „sute de milioane de băieței din lumea întreagă”.

„Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.

Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața-trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COSTI (@costiofficial)

Păi, Costi, eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă. N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj anti-sistem, anti-progresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă. Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew”, a povestit Costi Ioniță.

Sursă foto: Instagram

  • Costi Ioniță, de partea lui Andrew Tate? Artistul a vorbit despre milionarul anchetat pentru trafic de persoane și viol

related posts

Modifică setările cookies