Talibanii îl susțin pe Andrew Tate, aflat în arest pentru trafic de persoane și viol! Mesajul transmis de o jurnalistă pe Twitter


Andrew Tate, reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de persoane și viol, este susținut de reprezentanții forțelor de ocupație din Afganistan. O jurnalistă ar fi discutat cu ei despre această temă și a postat ulterior un mesaj controversat pe Twitter.


Andrew și Tristan Tate, cei doi frați milionari britanici stabiliți la noi în țară, au fost reținuți de polițiști pentru trafic de persoane și viol! În vila celor doi, oamenii legii au găsit arme albe, studiouri de videochat, sume mari de bani, dar și autoturisme de lux. 

În urma mai multor cercetări, autoritățile au descoperit că frații Tate, împreună cu Alexandra Luana Radu, fostă polițistă la Secția 7 de Poliție în cartierul Colentina din București și Georgiana Naghel, iubita lui Andrew Tate, au obligat cel puțin șase femei să realizeze conținut pornografic pe rețelele sociale. Toți patru au fost reținuți pentru 30 de zile pe 30 decembrie.

Talibanii, îngrijorați de soarta lui Andrew Tate în arest

Pe motiv că occidentalii „sunt oprimați de feminism”, reprezentanții forțelor de ocupație din Afganistan susțin că au nevoie de Andrew Tate. Mai mult decât atât, acetia sunt în continuare îngrijorați și se întreabă de ce nu este încă liber, potrivit unui mesaj publicat pe Twitter de către jurnalista Sameera Khan.

„Am discutat cu talibanii afgani despre reținerea lui Andrew Tate. Sunt îngrijorați în ceea ce îl privește și se întreabă de ce nu este liber încă. Ei spun că occidentalii au nevoie de Andrew Tate pentru că sunt oprimați de feminism”, a scris jurnalista pe Twitter.

Sursă foto: Instagram

 

  • Talibanii îl susțin pe Andrew Tate, aflat în arest pentru trafic de persoane și viol! Mesajul transmis de o jurnalistă pe Twitter

related posts

Modifică setările cookies