Are 56 de ani, un ten de păpușă și jură că nu s-a atins de Botox. La ce a apelat Salma Hayek pentru a arăta ca o puștoaică


La 56 de ani, Salma Hayek se mândrește cu un ten impecabil și cu o siluetă de supermodel. Mulți o bănuiesc că și-ar fi făcut operații estetice și ar fi apelat la Botox pentru a-și menține aspectul tânăr, însă actrița are o altă metodă.

Tag-uri: #Salma Hayek

Invitată într-un podcast, Salma Hayek a mărturisit că nu a folosit niciodată botox și că apelează la aparatele cu radiofrecvență pentru remodelare corporală, pe lângă meditație.

“Pentru a-mi ajuta corpul și pentru a depăși problemele medicale, am descoperit meditația. Pot să meditez ore întregi și nu simt cum trece timpul, e amuzant. Simt energia cum se mișcă și dansează în interiorul meu, am o mulțime de senzații”, a spus Salma Hayek.

Totuși, Salma Hayek are și o metodă mai… practică de înfrumusețare: “Apelez foarte mult la aparatele cu radiofrecvență și funcționează extrem de bine pe mine. Plus meditația. Câteodată oamenii îmi spun: ‘Doamne, arăți iar de 20 de ani!”

Aceste aparate folosesc curenți electrici de înaltă frecvență pentru afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, ridurile, celulita și porii dilatați. Aparatele produc căldură care accentuează creșterea colagenului, fluxul sanguin și circulația către zona afectată.

 

Salma crede că meditația o ajuta să aibă rezultate mai bune cu aceste aparate: “Cei de la salon mi-au spus că nu au aceleași rezultate cu restul oamenilor care folosesc aparatele. Când nu mai meditez o perioada, nu doar că îmi cade fața, dar începe să “cadă” totul – mi se accentuează problemele de sănătate – hernia, durerea de gât, de coape, gleznele. Încep să mă rup”, spune Salma Hayek.

Actrița spune că soțul ei, miliardarul François-Henri Pinault nu crede în această metodă. 

  • Are 56 de ani, un ten de păpușă și jură că nu s-a atins de Botox. La ce a apelat Salma Hayek pentru a arăta ca o puștoaică

related posts

Modifică setările cookies