“Are peste 1.90 și un iubit mult mai scund. Toată lumea se holbează la noi”. Cum îi afectează diferența de înălțime


Lizzy Jade Groombridge este o britanică în vârstă de 29 de ani, care trăiește viața la… înălțime :)  Are 1,95 m și nu lasă acest lucru să o deranjeze, chiar dacă trebuie să se mulțumească cu iubiți mult mai scunzi decât ea.

Tag-uri: #cuplu #inaltime

Lizzy, care de profesie este asistent social, face senzație pe rețelele de socializare cu diferența de înălțime dintre ea și actualul ei iubit. Îi despart aproape 20 de cm, însă asta nu o împiedică pe Lizzy să poarte tocuri.

“James nu pune la suflet diferență de înălțime. Este un tip destul de masculin și vede partea pozitivă a lucrurilor”, spune femeia.

 

Lizzy mărturisește că primește multe complimente pe rețelele de socializare, unde adesea i se spune “femeia-gigant”, iar bărbații o văd ca pe o fantezie.

“Lumea se holbează la mine și la James când ieșim împreună și adesea primesc întrebări legate de această diferență de înălțime. Îmi place să fiu autentică și încurajez femeile să poarte tocuri, indiferent de înălțime. Într-adevăr, când eram mai tânără, îmi închipuiam că o să am iubiți mai înalți decât mine. Nesiguranța îmi spunea că nu pot fi cu cineva mai scund. Între timp am învățat să îmi iubesc înălțimea”, spune Lizzy.

  • “Are peste 1.90 și un iubit mult mai scund. Toată lumea se holbează la noi”. Cum îi afectează diferența de înălțime

related posts

Modifică setările cookies