Deva Cassel, prima apariție publică alături de noul iubit. Fiica Monicăi Bellucci și actorul Saul Nanni au atrat toate privirile la Paris Fashion Week 2024



Fiica de 19 ani a Monicăi Bellucci radiază de fericire în compania noului ei iubit, actorul italian Saul Nanni. Cei doi au atras toate blițurile fotografilor la Săptămâna Modei de la Paris. 

Tag-uri: #cuplu #showbiz

Numele lor au fost pe buzele tuturor invitaților, care i-au văzut defilând la Paris Fashion Week 2024. Deva Cassel și Saul Nanni este cel mai nou cuplu din showbizul italian, pe care îl vânează paparazzi.

„Este dragoste adevărată!” a fost comentariul pe care Deva Cassel l-a scris într-o postare pe Instagram, la sfârșitul lunii octombrie 2023, când publica două fotografii în compania noului ei iubit, Saul Nanni. Confirmarea oficială pe care o așteptam de câteva săptămâni a sosit apoi când actorul a publicat un selfie împreună cu modelul, însoțit de o inimă mică, și declanșând zvonurile despre presupusa lor relație. Acum, fiica cea mare a Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel ține să precizeze că nu a fost doar cu un simplu flirt, ci este vorba de o relație serioasă. 

Saul Nanni are 24 de ani. Actorul italian este cunoscut pentru rolul lui Christian în serialul Disney Channel „Alex & Co.” , Marco în filmul de comedie dramă din 2020 „Under the Riccione Sun” și Alessandro în filmul de comedie romantică din 2022 „Love & Gelato”.

Saul Nanni s-a născut la Bologna. Părinții lui sunt ambii medici. Tatăl său este din Forlì, iar mama lui este de origine rusă. Are un frate și o soră, mai mici decât el.

A început să joace după o audiție pentru o reclamă. Un agent de casting l-a contactat pentru apariția în miniseria din 2012 La Certosa di Parma, care a marcat debutul său în actorie.

În 2018, s-a mutat la Milano pentru a studia comunicații și publicitate la Università Cattolica del Sacro Cuore .

  • Deva Cassel, prima apariție publică alături de noul iubit. Fiica Monicăi Bellucci și actorul Saul Nanni au atrat toate privirile la Paris Fashion Week 2024

related posts

Modifică setările cookies