Asta da lovitură! Suma impresionantă pe care ar putea să o câștige Georgina după despărțirea de Ronaldo


În urmă cu puțin timp, presa din Spania scria despre Cristiano Ronaldo că este „dezgustat de comportamentul Georginei”, motiv pentru care separarea dintre cei doi nu ar fi deloc departe. În acest caz, modelul argentinian ar putea pune mâna pe o sumă impresionantă!


Averea lui Cristiano Ronaldo se ridică în acest moment la aproximativ 1 miliard de euro și, conform presei portugheze, Georgina Rodriguez are dreptul de a încasa, în urma unei eventuale separări, nu mai puțin de 35% din suma fabuloasă a fotbalistului lui Al-Nassr. Pe scurt, modelul argentinian ar pune mâna pe aproximativ 350 de milioane de euro.

Despărțirea celor doi nu ar fi, totuși, departe de realitate. Potrivit Marca, starul portughez „este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă”.

Și jurnalistul Daniel Nascimento a comentat situația cuplului Criastiano-Georgina, spunând despre cvintuplul câștigător al Balonului de Aur că „nu e fericit. Georgina își petrece zilele în centrele comerciale din Riyadh și asta nu i se pare deloc amuzant lui Cristiano. Ea cheltuie, cheltuie și tot cheltuie. Și, cel mai rău, se crede la același nivel cu Cristiano, iar lui nu-i place deloc asta”.

Sursă foto: Arhivă

  • Asta da lovitură! Suma impresionantă pe care ar putea să o câștige Georgina după despărțirea de Ronaldo

related posts

Modifică setările cookies