Bebelușul Rihannei, apariție pe coperta Vogue. Artista a pozat cu familia, iar fanii sunt în delir


Rihanna și bebelușul ei fac senzație în noul număr al revistei Vogue, ediția britanică. După ce a anunțat că este din nou însărcinată, artista radiază de fericire alături de iubitul ei și de bebelușul lor în pictorialul Vogue.


Deși apare și el în câteva imagini, A$AP Rocky are doar… rol secundar :)  Rihanna și bebelușul ei sunt în centrul atenției, iar fanii sunt fermecați de imaginile publicate. 

Cântăreața a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când este mămică: “Nu îți mai amintești cum era viața înainte, e cea mai mare nebunie care mi s-a întâmplat”. Ca orice mămică în primele luni după naștere, Rihanna a spus că viață ei în acea perioadă a fost ca un “rollercoaster”.

 

“Să crești un tânăr negru este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități în viață. Mă întreb în ce lume îmi las copilul. “Asta e planeta pe care va crește?” – spune Rihanna, care se gandese la viitorul copiilor ei.

În ciuda provocărilor din viața de mămică, Rihanna spune că aceasta experiență a consolidat relația ei cu A$AP Rocky și că sunt “cei mai buni prieteni” cu bebelușul.

  • Bebelușul Rihannei, apariție pe coperta Vogue. Artista a pozat cu familia, iar fanii sunt în delir

related posts

Modifică setările cookies