Bella Thorne, cerută în căsătorie de iubitul ei după doi ani de relație: „Îmi cunoaște stilul”


Bella Thorne, actrița care a trecut de la filme Disney la producții pentru adulți, a fost cerută de soție de iubitul ei italian. Tânăra de 23 de ani a făcut paradă pe internet cu inelul impresionat.


Bella Thorne – soție. Iată o știre care i-a luat prin surprindere pe fanii actriței de 23 de ani. În weekend, Bella a dezvăluit că a fost cerută de soție de iubitul ei, cântărețul italian Benjamin Mascolo, și că a acceptat fără să clipească.

Într-o postare pe Instagram, Benjamin Mascolo a dat vestea pentru amândoi:

A spus DA. Îți mulțumesc că ești uimitoare, iubito. Te iubesc atât de mult. Da, ne căsătorim. Va fi sărbătoare și în Italia, și în America”, a spus artistul într-un insta story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin Mascolo (@b3nm)

 

Actrița nu a postat nimic pe acest subiect, însă s-a scuzat în fața fanilor fiindcă e copleșită de mesajele lor.

Îmi cunoaște stilul”, a comentat actrița într-un insta story în timp ce admira bijuteria impresionantă care a venit odată cu cererea în căsătorie.

Bella Thorne și Benjamin Mascolo au o relație din aprilie 2019, începută la scurt timp după ce actrița s-a despărțit de muzicianul Mod Sun (Derek Ryan Smith).

Bella Thorne a impresionat cu vestea măritișului după ce anterior declarase că e pansexuală și că și-a făcut cont pe platforma de conținut pentru adulți OnlyFans. Actrița a și bătut recordul la încasări în 24 de ore.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/@bellathorne

Vezi și VIDEO: Medicul anestezist și sala de nașteri

  • Bella Thorne, cerută în căsătorie de iubitul ei după doi ani de relație: „Îmi cunoaște stilul”

related posts

Modifică setările cookies