Bella Thorne face furori pe internet cu ultima poză postată: "Prima fata cu care am ieșit si care e timida in fata aparatului de fotografiat"


Are 22 ani și nenumărate apariții care au sucit mințile bărbaților. Suplă, cu forme atrăgătoare și cu părul roșcat că o flacără, Bella Thorne este una dintre cele mai hot vedete ale momentului.


Tânăra vedetă se află "pe val" în ultima perioada, iar asta se datorează într-o mare parte transformărilor sale semnificative, Bella transformându-se dintr-o fetiță simpatică într-o adevărată apariție plină de sex-appeal. 

Cântăreața, actrița și model, Bella este o prezența activă pe site-urile de socializare, acolo unde postează adesea imagini din viață ei personală. 

Recent, excentrica actriță a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care se afla topless în brațele unei fete, în pat.

"Este foarte drăguță! Prima față cu care am ieșit și care e timidă în față aparatului de fotografiat", a scris Bella.. Postarea a rupt internetul și a strâns peste 1,6 milioane de aprecieri.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s very cute ✨???? first girl I have dated that’s camera shy ????

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

 

 

Chiar dacă în anul 2017, Bella Thorne a vorbit despre identitea ei sexuală declarând că este bisexuală. Recent, actrița americană a mărturisit că este pansexuală, conform publicației CNN.

"Sunt, de fapt, pansexuală și nu știam asta. Nu trebuie să fii o fată sau un tip sau ... știi, el, ea, acesta, sau asta. Este literal, îți place personalitatea, că și cum ai fi o ființă. 

Îţi place ceea ce îţi place. Îmi plac fetele sexy, îmi plac băieţii sexy, îmi place tot ce e sexy în general" , spunea Bella.

Foto:  Profimedia

Kim Kardashian anunță de ce Kanye West nu a mai scos un album

  • Bella Thorne face furori pe internet cu ultima poză postată: Prima fata cu care am ieșit si care e timida in fata aparatului de fotografiat

related posts

Modifică setările cookies