Rochia care te face să pari goală. Bella Thorne, în public într-o ținută controversată


Bella Thorne a fost atracția serii la premiera din Los Angeles a filmului Morbius. Actrița a purtat o rochie care creează o iluzie optică sexy. 


Bella Thorne a făcut spectacol pe covorul roșu cu ținuta ei excentrică. Deși este total acoperită, lasă senzația că ținuta este transparenta.

Actrița a fost însoțită de sora ei, Dani, care a îmbrăcat un outfit la fel de provocator. Dani Thorne a ales un top care de abia îi acoperea bustul, o fustă minusculă și o pereche de bocanci.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Bella Thorne, declarații controversate despre sexualitatea ei

În urma cu doi ani, Bella Thorne și-a surprins fanii când a declarat că este… pansexuala. Pansexualitatea, sau omnisexualitatea, este o orientare sexuală din spectrul multisexualitățîi, alături de identități precum bisexualitatea și polisexualitatea. 

Aceasta se referă la capacitatea de a simți atracție sexuală (și romantică) față de oricine, indiferent de sexul biologic și de identitatea de gen a acestuia. Mulți pansexuali se descriu ca fiind gender-blind, considerând genul un aspect irelevant în determinarea atracției lor față de cineva sau în alegerea partenerilor.

  • Rochia care te face să pari goală. Bella Thorne, în public într-o ținută controversată

related posts

Modifică setările cookies