Bella Thorne, dezvăluiri șocante. “Am fost hărțuită sexual toată viața mea”


Bella Thorne a postat pe contul ei de Instagram episoadele șocante din trecutul ei.


Bella Thorne, în vârstă de 21 ani, a făcut confesiuni pe Instagram despre traumele pe care le-a suferit după ce a fost “hărțuită sexual toată viața ei”, dar și despre “nevoia de confirmare”. Bella a ales să se exprime într-un mod cât mai excentric, pozând topless.

Vezi mai jos galeria foto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

“Ce este în neregulă cu mine, de ce mereu am nevoie de o confirmare, mai ales din partea bărbaților… Simt că nu sunt destul de bună pentru el (nr: iubitul ei), pentru nimeni. Acest lucru se datorează abuzurilor sexuale la care am fost supusă” a scris ca și descriere actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Mesajul a sunat ca un strigăt de ajutor, iar reacțiile internauțiilor nu au întârziat să apară. Unii dintre ei au ales să împărtășească episoade la fel de traumatizante din trecut, în timp ce alții au postat mesaje de încurajare. “Mulți dintre noi aveau nevoie să audă asta. Ești atât de puternică”, “Această transparență mă inspiră” au fost unele dintre comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

În ciuda acestor experiențe, actrița dezvăluit că acum încearcă să lucreze cât mai mult la stima de sine.

De curând, Bella a lansat cartea "Viața unui mogul imbecil: Dezordinea mentală", unde vedeta vorbește despre labuzurile sexuale, dificultățile legate de stima de sine și bullyingul de care a suferit în adolescență din cauza dislexiei. 

Sursa foto: Getty

Vezi și Profil de Celebritate- Nicolas Cage dezvăluie detalii picante din viața sa

  • Bella Thorne, dezvăluiri șocante. “Am fost hărțuită sexual toată viața mea”

related posts

Modifică setările cookies