Bella Thorne, ședință foto incendiară în rochie de mireasă, alături de logodnicul ei


Bella Thorne și-a surprins fanii de pe Instagram cu o serie de fotografii incendiare care anunță nunta ei cu Benjamin Mascolo. Actorul italian a cerut-o de nevastă în primăvară, iar acum cei doi plănuiesc marele eveniment. 


Actrița care a făcut 1 milion de dolari într-o singură zi pe OnlyFans nu a mai avut răbdare și a îmbrăcat deja rochia de mireasă. A făcut-o pentru o ședință foto incendiară, care marchează logodna ei cu italianul. 

Cum era de așteptat, Bella Thorne e o mireasă atipică. În imagini, fosta vedetă Disney apare într-o fustă albă, iar în partea de sus poartă doar un sutien negru transparent. Cei doi îndrăgostiți se îmbrățișează și își aruncă priviri languroase. 

Într-una din imagini, Bella poartă o tiara pe care scrie “Mireasă” și are ceasuri cu diamante la ambele mâini. Într-o altă fotografie, Bella și Benjamin apar sărutându-se într-o cadă plină cu apă și spumă. 

Bella s-a pozat și în lenjerie sexy albă și cu voal de mireasă pe cap. Imaginile postate de actriță au adunat peste 1,6 milioane de aprecieri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

“Sunt atât de îndrăgostită de tine, Benjamin. Atât de entuziasmată să împart cu voi pozele de la ședința foto pentru logodnă. Și mai nerăbdătoare să mă mărit cu tine”, a scris Bella pe Instagram. Fotografile au fost realizate de Ellen von Unwerth.

Bella Thorne (23 de ani) și Benjamin Mascolo (28 de ani) s-au logodit după doi ani de relație. Cei doi joacă împreună în filmul „Time is Up”, care va avea premiera în cinematografe în septembrie. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Esca si Manole sunt gata de... reclame

  • Bella Thorne, ședință foto incendiară în rochie de mireasă, alături de logodnicul ei

related posts

Modifică setările cookies