Beyonce, prădată de hoți. I-au furat genți și haine în valoare de 1 milion de dolari


Beyonce a fost prădată de hoți. Nu o dată, ci de două ori în aceeași lună. Mai multe depozite închiriate pe numele companiei de producție Parkwood Entertainement, care aparține artistei, au fost sparte de hoți.


Tâlharii au reușit să fugă cu bunuri în valoare de 1 milion de dolari, potrivit TMZ. În depozitele care erau închiriate pe numele companiei lui Beyonce se aflau bunuri ce aparțineau artistei. 

Potrivit TMZ, hoții au sustras haine de brand, genți de lux, jucării și fotografii ce aparțineau stilistului lui Beyonce. La o săptămână de la prima spargere, hoții s-au întors și spart alte trei depozite.

Poliția a deschis o anchetă, dar deocamdată nu a făcut nicio arestare. Reprezentanții artistei nu au comentat pe marginea acestui subiect. 

Beyonce, record la premiile Grammy 2021

Artista care va împlini 40 de ani în septembrie a doborât un record la premiile Grammy de anul acesta. În martie, Beyonce a devenit cea mai premiată artistă din istoria galei.

Cântăreața deține 28 de trofee și tot în martie, fiica ei, Ivy Blue Carter, a câștigat alături de mama ei premiul pentru cel mai bun videoclip muzical pentru single-ul „Brown Skin Girl”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și video: Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Băneasa

 

  • Beyonce, prădată de hoți. I-au furat genți și haine în valoare de 1 milion de dolari

related posts

Modifică setările cookies